DACOS logo

despre RoadRUNNER

Prin Programul de fidelitate, DACOS recompenseaza utilizatorii de internet care cumpara si platesc online prin acordarea de DACO$i. Programul de fidelitate cuprinde doua etape:

Etapa de acumulare de DACO$i
Acumulati automat DACO$i pentru orice tranzactie efectuata online, mai putin pentru biletele de tip WEB Only. Pentru fiecare tranzactie realizata prin intermediul platformei payU se acorda DACO$i, reprezentand 0,5% din distanta parcursa la bordul autocarelor noastre. Tranzactiile achitate partial cu DACO$i genereaza... noi DACO$i.

Etapa de utilizare a DACO$ilor
DACO$ii sunt valabili pana in data de 31 decembrie a fiecarui an. In data de 1 ianuarie, DACO$ii sunt resetati la zero pentru anul care incepe.

    DACO$ii acumulati pot fi utilizati in urmatoarele conditii:
  • la platile efectuate on-line, pentru oricare dintre cursele executate de DACOS sau de AmalTour;
  • pentru a achita pana la maxim 20% din valoarea tranzactiei.

Valoarea fiecarui DACO$ acumulat este de 1 RON.

consultarea soldului

DACO$ii se acumuleaza in contul fiecarui cumparator online. Pentru a verifica DACO$ii acumulati, detinatorii cardului pot accesa DACOS Account, o interfata web securizata dezvoltata si gazduita de DACOS. Fiecare client care a cumparat si a platit online macar o data, are automat un cont ce poate fi accesat folosind adresa de email utilizata pentru a cumpara online si o parola cunoscuta de fiecare utilizator in parte.

informatii suplimentare

Deveniti membru RoadRUNNER
Termeni si conditii

Beneficiile statutului de membru RoadRUNNER

Solicita online Cardul RoadRUNNER