DACOS logo

roadRUNNER

Drumul catre destinatia favorita a capatat deja o noua semnificatie. Calatoriile pe care le efectuati in mod normal cu autocarele noastre sunt rasplatite cu DACO$i. Dupa activarea contului si primirea cardului RoadRUNNER va veti bucura, in PLUS, de tarife preferentiale si servicii personalizate.

Ce este cardul RoadRUNNER?

Este o legitimatie valabila 1 an de zile cu care puteti calatori catre toate destinatiile DACOS, beneficiind de discounturile prezentate aici.

De ce sa folosesti cardul?

Imediat dupa activarea contului RoadRUNNER, v-ati putut bucura de DACO$ii pe care vi i-am pus cu placere la dispozitie.
In etapa a II-a a programului de fidelizare, va propunem sa va achizitionati cardul RoadRUNNER si, functie de nivelul de discount pe care l-am validat impreuna, veti putea utiliza tarifele si serviciile preferentiale pregatite pentru dumneavoastra.

Cat de repede puteti obtine cardul?

La inceputul fiecarui an, pe data de 1 ianuarie, vor fi validate nivelele de discount si vor fi transmise, la cerere, cardurile RoadRUNNER.
Cardul va fi transmis la data si la adresa dorita, imediat ce veti completa formularul electronic ce poate fi accesat in partea dreapta a ecranului.
Costul pentru procesarea cardului este de 5 RON.

Cum voi folosi Cardul?

Va prezentati cu cardul la agentiile DACOS sau, acolo unde nu exista agentii DACOS, direct la autocar. Va rugam sa solicitati aplicarea tarifului preferential inainte de eliberarea biletului de calatorie. Pentru aceasta, veti prezenta operatorului din agentie sau conducatorului auto cardul RoadRUNNER, pentru identificare si incadrarea corecta in categoriile de facilitati.
Este de preferat, ca inainte de efectuarea calatoriei, sa va rezervati locul in autocar.
In cazul in care doriti sa folositi cardul RoadRUNNER pentru tranzactii online, va rugam sa completati rubricatia din modulul de rezervari pentru a beneficia de discountul corespunzator.

Reduceri aplicate

Sibiu spre Cluj Napoca
Tarif normal: 59.00 RON

Ivory: 53 RON
Silver: 47 RON
Gold: 41 RON
Platinum: 35 RON

Rm.Valcea spre Bucuresti
Tarif normal: 53.00 RON

Ivory: 48 RON
Silver: 42 RON
Gold: 37 RON
Platinum: 32 RON

   getthecard