DACOS logo

e-Fares

DACOS iti ofera posibilitatea sa alegi TU pretul pe care vrei sa-l platesti atunci cand vei calatori catre destinatiile tale favorite. Dupa ce vei completa informatiile solicitate in modulul din dreapta paginii, apasa butonul "e-Fares" pentru a vizualiza lista cu ofertele speciale de care poti beneficia.

Criza economica de la sfarsitul anului 2008, ne-a determinat sa cautam solutii pentru reducerea costurilor operationale iar e-Fares respecta aceasta noua abordare prin:

Reducerea costurilor cu forta de munca
Fiind complet automatizata, vanzarea online a biletelor de calatorie se deruleaza fara suportul uman al Serviciului rezervari.

Reducerea costurilor legate de tiparirea biletelor
in mod normal, biletele electronice, de tip e-Tickets, sunt suficiente pentru a calatori la bordul autocarelor DACOS

Sunteti invitati sa va bucurati de solutia e-Fares!
Totusi, va rugam sa tineti cont de limitarile acestei oferte speciale. Astfel, biletele de calatorie vor fi procurate numai online si vor fi platite anticipat plecarii in cursa. Biletele de calatorie astfel procurate nu pot fi transferate de la o cursa la alta sau anulate iar contravaloarea acestora nu poate fi returnata.

Oferta de tip e-Fares nu poate fi cumulata cu alta categorie de discount.

cauta e-Fares

Ofertele de tip e-Fares sunt publicate numai pe pagina noastra de web.
Preturile biletelor de calatorie achizitionate in sistemul e-Fares sunt mai mici decat preturile pe care le puteti obtine, dupa corectarea tarifelor prin aplicarea discounturilor generale, de care pot beneficia 24/7 toti clientii DACOS.

Selecteaza statia de plecare:

Selecteaza data plecarii:

Selecteaza numarul de locuri: