DACOS logo

utilizator nou

Prenume: *
Nume: *

informatii optionale

Telefon:
Strada, numar:
Bloc:
Scara:
Apartament:
Localitate:
Cod postal:
Judet:

date de identificare

cod numeric personal: *
e-mail: *
parola acces DACOS Account: *
verificare parola: *

Confirm faptul ca am citit, am inteles si sunt de acord cu Politica de confidentialitate, cu Termenii si conditiile de folosire a paginii web DACOS.

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate in limitele trasate prin Politica de confidentialitate.

DACOS Account

Campurile marcate special sunt obligatorii.

In cazul in care, din anumite motive, vom fi nevoiti sa suspendam efectuarea cursei unde v-ati facut rezervare, operatorii nostri va vor putea contacta sa va informeze asupra acestui fapt, numai in masura in care veti completa un numar de telefon la care veti putea fi contactat(a).

O adresa de livrare este utila pentru a va expedia, la solicitarea dumneavoastra, cardul RoadRUNNER, abonamentul sau biletele de calatorie.

In afara situatiilor prezentate explicit mai sus, DACOS nu va utiliza informatiile furnizate si nu va accepta distribuirea acestora catre terti.

foreign citizens

If, for various reasons, you do not have an identity card issued in Romania, please contact us at the email address below and we will process your account for you.

website support

webmaster@dacos.com.ro