DACOS logo

Termeni si conditii de folosire

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate in detaliu mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere(contractul) dintre parti.
DACOS, in calitate de autor, proprietar si administrator al paginii de web www.dacos.com.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate paginile din domeniul dacos.com.ro si pentru care DACOS are calitatea de autor, proprietar si administrator. Toate aceste pagini (asa cum exista ele in prezent sau cum vor arata ulterior) precum si www.dacos.com.ro vor fi denumite in cele ce urmeaza generic Site, in mod individual sau colectiv.
In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

Drepturi de autor

SC DACOS SRL este autorul acestui SITE si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale.

Marci

DACOS este o marca inregistrata si detinuta de S.C. DACOS S.R.L. Domeniul dacos.com.ro este detinut de S.C. DACOS S.R.L.
Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui DACOS, in forma directa sau "ascunsa"(de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a DACOS este interzisa si se pedepseste conform legii.

Conditii de utilizare. Garantii.

Acest Site este furnizat de DACOS pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Utilizatorul foloseste acest SITE pe riscul propriu, DACOS fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. DACOS nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. DACOS nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

Securitate

Daca utilizati acest Site, sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola aferenta fiind de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile sau actiunile desfasurate pe Site, in contul si cu parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat DACOS pentru a bloca accesul la cont.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui SITE si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a. vor fi comunicate organelor competente si vor fi pedepsite conform legii.

Politica de confidentialitate

Va rugam sa accesati sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica in cazul accesului sau vizitei dumneavoastra pe SITE

Legislatie

Termenii si conditiile de folosire a acestui SITE se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. DACOS S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta, instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul companiei DACOS.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale DACOS sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. DACOS isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
"Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati DACOS si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul DACOS si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral DACOS sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa."