DACOS logo

politica de confidentialitate

DACOS, in calitate de autor/proprietar/administrator al acestei pagini de web, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra (inclusiv datele cu caracter personal), atunci cand utilizati acest website.
Prin acceptarea declaratiei de mai jos privind protectia datelor personale, sunteti de acord ca DACOS sa colecteze, sa prelucreze si sa utilizeze datele personale, cu respectarea prevederilor legilor privind protectia datelor si a prevederilor de mai jos. Puteti revoca acordul dat la orice moment, revocarea dumneavoastra producand efecte pentru viitor.

colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor personale

Datele personale sunt toate datele care se refera la o anumita persoana (spre exemplu numele, numarul de telefon s.a.m.d). In general, este posibil sa utilizati site-ul nostru fara indicarea datelor personale. Pentru derularea procesului rezervare a locurilor in autocar sau de plata a biletelor de calatorie, pentru identificarea corecta si pentru aplicarea diferentiata a facilitatilor la transport dar si pentru prestarea in bune conditii a serviciilor de transport, colectam, salvam si prelucram: numele/prenumele dumneavoastra, numarul de telefon mobil, CNP si eventual, IP.
Pentru efectuarea platilor online nu colectam datele cardului dumneavoastra sau alte date suplimentare. Numarul cardului bancar sau alte informatii subsecvente sunt colectate numai de prestatorul de servicii de plata (PayU).

DACOS account | cont client

In zona protejata cu parola a DACOS Account puteti administra usor rezervarile de locuri si puteti salva datele dumneavoastra pentru calatorii viitoare. Campurile marcate ca fiind obligatorii (*), care contin date personale, sunt utilizate pentru e verifica identitatea dumneavoastra si pentru a va putea identifica atunci cand solicitati diverse categorii de discount.
In cadrul procedurii de inregistrare puteti indica, in mod voluntar, pe langa nume si CNP, numarul de telefon si adresa dumneavoastra. Aceste date vor fi utilizate atat la intocmirea facturii cat si la transmiterea biletelor/abonamentelor de transport. Avem nevoie de numarul dumneavoastra de telefon mobil pentru a va contacta in cazul unei intarzieri sau a modificarii graficelor de circulatie.
 

DACOS Data Privacy

legaturi utile

DACOS nu transmite date personale catre terti.

Securitatea datelor cu caracter personal
Temei legal
Drepturi utilizatori

Puteti sterge in orice moment contul de client si, odata cu acesta, toate datele asociate contului dumneavoastra.
Trebuie doar sa transmiteti o solicitare in acest sens catre
webmaster@dacos.com.ro