DACOS logo

Ce este un Voucher?

Inainte de a va prezenta cum functioneaza acest sistem la DACOS, haideti sa incepem cu inceputul: Ce este un Voucher?

Un voucher este un certificat (ex.: cupon, cec s.a.) ce poate fi schimbat de detinatorul acestuia, pentru un produs sau pentru un serviciu, in conditiile mentionate pe voucher.

De unde pot procura un Voucher DACOS?

In perioada de implementare a conceptului, voucherele vor fi oferite in momentul achitarii biletului de calatorie in agentiile DACOS sau, la urcarea in autocar, de catre conducatorii auto. Pe langa voucher-ul tiparit, DACOS va emite on-line vouchere de calatorie ce pot fi utilizate pana la data expirarii acestora.

Cum folosesc un voucher DACOS?

Primul voucher a fost emis cu ocazia deschiderii autogarii DACOS.

Pe spatele flyerului promotional, clientii vor completa numele si prenumele in zona "Pentru:" si cursa pentru care doresc sa preschimbe voucherul. Acesta ultima informatie va fi completata in campul "Ruta:".

In ziua efectuarii calatoriei, posesorii voucherelor pot merge in autogara DACOS, la ghiseul dedicat "Sistemelor de discount" unde pot preschimba un voucher pe o calatorie, in orice directie, beneficiind de urmatoarele discounturi:

  • 50% din valoarea normala a biletului de calatorie;
  • 75% din valoarea normala a biletului de calatorie, daca posesorul voucherului detine un card DACOS;
  • 100% din valoarea normala a biletului de calatorie, daca detinatorul voucherului se imbarca alaturi de un prieten care plateste pretul integral de transport.

Limitari voucher

Voucherul este valabil numai pentru cursele DACOS.

Voucherul poate fi folosit numai pana la data inscrisa pe el.

Poate fi utilizat numai pentru imbarcarile din autogara DACOS Rm.Valcea.