DACOS logo

Terminalul DACOS

Ramnicu Valcea are inca un terminal auto, ce va deservi nevoile de transport ale comunitatii. Din acest nou terminal pleaca toate cursele DACOS precum si cursele partenerilor traditionali de afaceri.

"Am ales sa utilizam acest terminal din motive ce tin de viitor, de calitatea prestatiei si de standardele autoimpuse. Insa, in cele din urma, respectul fata de clientii nostri ne-a determinat sa luam aceasta decizie" a spus Dan Petrescu, proprietarul DACOS, cu ocazia deschiderii oficiale din Decembrie 2010.

Noul terminal DACOS este situat in Bd.Nicolae Balcescu la nr.38, chiar in incinta Bazarului TRAIAN. Are 11 peroane operationale ce pot satisface nevoia de spatiu, atat in prezent dar mai ales in viitorul apropiat. Sala de asteptare permite clientilor ce asteapta momentul imbarcarii sa observe sosirea autocarelor in peron, fiind avertizati prin mijloace moderne cand incep procedurile de imbarcare.
Am dedicat, din personalul autogarii, un operator DACOS special pentru clientii ce beneficiaza de "sisteme de discount". Detinatorii de carduri DACOS vor fi deserviti cu prioritate de acum inainte, asa cum este de altfel normal.
Noul terminal este dotat cu grupuri sociale. Acestea au fost amplasate in interiorul salii de asteptare din motive legate de securitatea pasagerilor dar si pentru a facilita accesul clientilor.

Wi-Fi Hotspot DACOS A fost implementat serviciul "Wi-Fi Hotspot" astfel incat toti clientii ce folosesc acest TERMINAL, se pot conecta gratuit, folosind tehnologia Wi-Fi.

In acest moment, serviciul Wi-Fi acopera spatiul autogarii dar si zona peroanelor, astfel incat vor putea beneficia de acest serviciu si calatorii ce tranziteaza terminalul DACOS, la bordul autocarelor noastre. Parola se va schimba periodic si va putea fi aflata direct de la operatoarele din Terminal sau sunand la numarul de telefon (0350)405-996. Parola activa in acest moment este afisata in dreapta ecranului.

Wi-Fi Hotspot

parola activa: infoplus

Plecari din Terminal

Urmatoarele companii folosesc serviciile Terminalului DACOS:

curse judetene:
Silva Cris Flor, Horas, Kostarion, Vilextur, Viltrans

curse interjudetene:
DACOS, Amal-Tour, Horas

curse internationale:
Express International Lines, Vardar