DACOS logo

Transport la preturi speciale pentru ROTARACT Valcea

Clubul ROTARACT Valcea si DACOS au decis sa colaboreze incepand cu luna ianuarie 2011.

Asocierea acestor branduri este una cat se poate de fireasca si potrivita. Daca ROTARACT are ca scop formarea tinerilor ca lideri ai comunitatilor din care fac parte, prin munca si serviciile voluntare depuse in folosul comunitatii, pe plan local si in intreaga lume, DACOS este orientata catre dezvoltarea unei relatii cu clientii pe baza ofertei de servicii de un inalt nivel calitativ.

Clubul ROTARACT Valcea si DACOS isi propun sa dezvolte, pe termen lung, un parteneriat de pe urma caruia sa beneficiaze ambele parti. Cele doua entitati isi vor asuma rolul de a informa potentialii clienti asupra importantei pe care o are decizia lor de a consuma servicii, in contextul promovarii conceptului de ALEGERE A CALITATII.

Subiectul protocolului:
Firma DACOS va transporta tineri rotaractieni in concordanta cu conditiile de transport si cu graficele de circulatie ce pot fi consultate in pagina noastra de web. ROTARACT Valcea beneficiaza de un discount general de 50% aplicat la tariful normal pentru serviciile efectuate de DACOS.

Update 1
In data de 23.01.2010, Clubul Interact Rm.Valcea a semnat Protocolul pentru "un transport mai ieftin", ca raspuns la initiativa DACOS de a oferi reduceri de transport tinerilor membri ai Clubului Rotaract Rm.Valcea.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Emilian Sandu
(0724) 293-224
tinel_95@yahoo.com