DACOS logo

DACOS se muta acasa, in propriul terminal

Ramnicu Valcea este foarte aproape de momentul in care va avea inca un terminal auto, ce va deservi nevoile de transport ale comunitatii. Din acest nou terminal vor pleca toate cursele DACOS.

"Am ales sa utilizam acest terminal din motive ce tin de viitor, de calitatea prestatiei si de standardele autoimpuse. Insa, in cele din urma, respectul fata de clientii nostri ne-a determinat sa luam aceasta decizie" a spus Dan Petrescu, proprietarul DACOS.

Noul terminal DACOS este situat in Bd.Nicolae Balcescu la nr.38, chiar in incinta Bazarului TRAIAN.
Are 11 peroane operationale ce pot satisface nevoia de spatiu, atat in prezent dar mai ales in viitorul apropiat. Sala de asteptare permite clientilor ce asteapta momentul imbarcarii sa observe sosirea autocarelor in peron, fiind avertizati prin mijloace moderne cand incep procedurile de imbarcare.
Noutatea absoluta consta in faptul ca am dedicat, din personalul autogarii, un operator DACOS special pentru clientii ce beneficiaza de "sisteme de discount". Detinatorii de carduri DACOS vor fi deserviti cu prioritate de acum inainte, asa cum este de altfel normal.
Noul terminal va avea grupuri sociale. Acestea au fost amplasate in interiorul salii de asteptare din motive legate de securitatea pasagerilor dar si pentru a faculita accesul clientilor.

Noul Terminal DACOS se va deschide in 21.12.2010. De la aceasta data, DACOS va inceta sa mai foloseasca serviciile autogarii ANTARES.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Dragusin Nicoleta
(0753)022-624