DACOS logo

Facilitatile acordate de Legea 303/2007

Avand in vedere:
- Prevederile Legii 303/2007 pt. modificarea si completarea Legii 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi:
"veteranii de razboi si vaduvele de razboi care locuiesc in mediul rural au dreptul, in cursul unui an calendaristic, la 12 calatorii interne, dus-intors, gratuite, pe mijloacele de transport auto, daca nu exista posibilitatea sa calatoreasca pe calea ferata, sau la 12 calatorii interne gratuite, dus-intors, pe caile fluviale, la alegere."
- Ultimele decizii luate de Directia Generala a Finantelor Publice VALCEA,

in stricta concordanta cu dispozitiile legale, DACOS decide:

Veteranii si vaduvele de razboi care locuiesc in mediul rural nu vor mai fi acceptati la transport, in mod gratuit, pe mijloacele de auto DACOS, daca exista posibilitatea sa calatoreasca pe calea ferata. In aceste conditii, numai veteranii cu domiciliul in Baile Olanesti vor mai putea calatori gratuit la bordul autocarelor noastre, in limita a 12 calatorii/an.

P.S. Pentru ca DACOS cinsteste toti veteranii ce au luptat sub drapelul romanesc, foarte curand vom activa "CARDUL pentru veterani" ce va permite detinatorului sa calatoreasca la preturi foarte mici, la bordul autocarelor DACOS.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Nicusor Radu
(0250) 703-777 int.106