DACOS logo

DACOS, suporter al initiativei Smart Move

Smart Move este o initiativa IRU/Busworld, care promoveaza utilizarea transportului de pasageri, cu autobuzul si autocarul, in intreaga lume.
Obiectivul general al Smart Move este acela de a consolida eforturile si resursele industriei, cu scopul cresterii gradului de constientizare politica si media, pentru ca in final autobuzele si autocarele, impreuna cu serviciile durabile pe care le ofera, sa fie in centrul atentiei politice si al dezbaterilor publice.
Autobuzele si autocarele ar trebui recunoscute pe plan mondial pentru ceea ce reprezinta: mijloace de o importanta vitala ce raspund nevoilor prezente si viitoare de mobilitate si calatorie, prin siguranta, protectia mediului, accesibilitatea preturilor, confort si eficienta.
Smart Move este deschisa pentru participare, contributie si ajutor tuturor celor ce impartasesc viziunea acestei campanii si sunt interesati de industria autobuzelor si autocarelor.
DACOS a devenit suporter si partener Smart Move la inceputul anului 2010 si depune eforturi in directia atingerii obiectivelor campaniei.

Mai multe informatii aici.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Sabin Ogreanu
(0250) 703-777
office@dacos.com.ro