DACOS logo

Proiectie publica de filme in autocarele DACOS

La sfarsitul lunii decembrie 2009, DACOS si Motion Picture Licensing Company (MPLC), prin reprezentantul sau in Romania - Ro Image 2000 SRL, au incheiat un contract prin care MPLC acorda Licentiatului o licenta (dreptul) ne-exclusiv(a) pentru proiectie publica in autocarele sale, a oricaror filme artistice protejate prin drept de autor si a altor programe licentiate obtinute din orice sursa legala destinate uzului personal, privat sau numai acasa cum ar fi casetele video si DVD-urile.

Proiectia publica autorizata prin aceasta Licenta se va desfasura inntr-o prima etapa in numai 14 autocare DACOS:(VL-03-KKK, VL-04-KKK, VL-14-KKK, VL-21-KKK, VL-25-KKK, VL-27-KKK, VL-46-KKK, VL-48-KKK, VL-61-KKK, VL-62-KKK, VL-63-KKK, VL-64-KKK, VL-65-KKK, VL-70-KKK).

Audienta va fi limitata la autocarele mai sus mentionate si singurul scop al acestor comunicari este sa distreze si/sau sa educe angajatii, patronii, membrii, oaspetii si/ sau clientii DACOS. Niciun titlu anume si niciunul dintre personajele dintr-un film sau numele producatorilor nu vor beneficia de publicitate sau reclama catre publicul general si nu se vor incasa tarife de intrare sau alte sume de la clienti.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos: