DACOS logo

ATRP - Asociatia Transportatorilor de Persoane VALCEA


Specializarea exclusiva pe transportul de persoane īn trafic regulat si colaborarea activa cu autoritatile locale sunt premisele de la care pleaca recent īnfiintata asociatie vālceană ATRP. Acest mod de abordare s-ar putea dovedi solutia optima, in actualul context legislativ.
Poate cea mai reclamata problema cu care se confrunta firmele de transport este comunicarea defectuoasa cu autoritatile. Practic, acesta este motivul care a stat la baza īnfiintarii ATRP Vālcea (Asociatia Transportatorilor Rutieri de Persoane) - o asociaţie profesionala axata in totalitate pe transportul de persoane, care isi propune rezolvarea problemelor breslei apeland direct la autoritatile locale.
Infiintarea unei noi asociatii profesionale la nivel judetean nu aduce, la prima vedere, nimic spectaculos, īnsa trebuie sa consemnam o serie de elemente de noutate care, īn actualul context (aderarea la UE si presiunile legate de atingerea aquis-ului comunitar), pot transforma ATRP Vālcea intr-un exemplu de urmat pentru operatorii de transport din alte judete ale tarii.
Practic, este vorba despre responsabilitatile dar si competentele tot mai mari care cad īn seama autoritatilor locale, mai ales in ceea ce priveste transportul de persoane. In aceste conditii, o asociatie puternica la nivel judetean isi poate rezolva problemele fara a mai fi nevoita sa apeleze la solutii anevoioase (asociatii reprezentative la nivel national, discutii interminabile in minister).
DACOS este membru fondator al ATRP si ocupa, prin delegat, fotoliul de presedinte al acestei asociatii pentru un mandat de 18 luni.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos: