DACOS logo

DACOS & American Experience - On route to great experiences!


American Experience si Dacos au decis sa colaboreze incepand cu luna octombrie 2006. Asocierea acestor branduri poate fi una cat se poate de fireasca si potrivita fiind doua companii orientate catre dezvoltarea unei relatii cu clientii sai oferind produse si servicii de un inalt nivel calitativ. Mai mult decat atat, un obiectiv comun este dezvoltarea continua a calitatii serviciilor si a produselor noastre.
AE si DACOS dezvolta o relatie pe termen lung cu clientii sai de pe urma careia beneficiaza ambele parti. Ne asumam rolul de a ne informa clientii asupra importantei pe care o are decizia lor de a consuma un serviciu precum si asteptarile pe care le au de la un produs sau serviciu.

Proiecte in desfasurare:
1. American Experience, cu sprijinul DACOS, pune la dispozitia aplicantilor Work and Travel un mijloc de transport comod pentru deplasarea la Bucuresti in vederea sustinerii interviului pentru viza. Informatii suplimentare la birourile American Experience.
2. Incepand cu luna MAI 2007, voucherul AE poate fi folosit si pentru a accesa sistemul de transport prin curse regulate. Posesorii voucherului vor beneficia de sistemele de discount DACOS, special pregatite pentru clientii fideli.

Te asteptam!

DACOS & American Experience, QUALITY PARTNERS
On route to great experiences!

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos: