DACOS logo

DACOS invitat la Bologna la conferinta de constituire a GPN


DACOS a avut, de curand, onoarea sa participe la lucrarile preliminare constituirii unui nou proiect de anvergura mondiala, numit Global Passenger Network (GPN). DACOS a fost invitat, alaturi de alte companii importante din 9 state (SUA, Canada, Italia, Germania, Olanda, Irlanda, Cehia si Spania), la intalnirea ce a avut drept moto "Ce rol vreti sa interpretati, pe viitor, in transporturile rutiere de persoane?"
GPN se doreste a fi o "retea de retele" alternativa la dezvoltarea marilor "jucatori" din piata transportului, in general. Dinamismul liniilor aeriene, al companiilor de transport feroviar si, nu in ultimul rand, al operatorilor de web/low-cost poate afecta serios, in perioada imediat urmatoare, stabilitatea financiara a operatorilor de transport rutier.
Tocmai de aceea, DACOS va incerca sa promoveze in Romania, alaturi de parteneri consacrati, un Standard de Excelenta bazat pe siguranta, calitate, stabilitate financiara si, nu in ultimul rand, prin servicii indreptate catre client. Reteaua nou creata se va baza, in special, pe companii private, ce au o experienta vasta in domeniul managementului flotei si care indeplinesc aceleasi standarde de calitate fiind, in acelasi timp, interesate sa promoveze parteneriate de lunga durata cu proprii clienti.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos: