DACOS logo

Important | Modificati Setarile Browserului pentru a accesa corect www.dacos.com.ro

In ultima perioada, am observat o serie de erori in functionarea site-ului www.dacos.com.ro, care sunt mai frecvente atunci cand se utilizeaza browserul Google Chrome. Aceste probleme sunt cauzate de cresterea masurilor de securitate in majoritatea browserelor, care restrictioneaza tranzitul intre conexiuni sigure (HTTPS) si nesigure (HTTP).

Desi mentinem opinia ca unele dintre aceste masuri de securitate sunt exagerate, dorim sa va asiguram ca ne angajam sa migram toate paginile noastre web in zona HTTPS pentru a elimina aceste inconveniente si pentru a evita orice controversa inutila.

Pana la finalizarea acestei schimbari, va recomandam urmatorii pasi pentru ajustarea setarilor browserului dumneavoastra - pentru utilizatorii de Microsoft Edge si Google Chrome:

-Accesati Settings (Setari).
-Selectati Cookies and site permissions (Cookie-uri si permisiuni pentru site) pentru Edge sau Site settings pentru Chrome.
-In sectiunea Insecure content (Continut nesigur), adaugati www.dacos.com.ro in lista de site-uri din zona Allow (Permite).

Alternativ, va sugeram sa utilizati alte browsere, cum ar fi Safari, Mozilla Firefox sau Opera, care pot prezenta mai putine probleme de compatibilitate in acest moment.
Intelegem importanta accesului facil la informatii, cum ar fi pretul biletelor sau locatiile statiilor, si suntem dedicati sa oferim o experienta de navigare cat mai convenabila si sigura.

Va multumim pentru intelegere.

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Ionela Apostol
(0720)551-908
ionela.apostol@dacos.com.ro