DACOS logo

Erori de navigare website DACOS

Am primit mai multe observatii legate de functionarea incorecta a paginii noastre de web si, in urma verificarilor, am ajuns la concluzia ca o mare parte din erori apar odata cu utilizarea Chrome.
Pentru a evita aceasta situatie neplacuta va propunem sa utilizati orice alt browser de navigare web - Microsoft Edge, Safari, Mozila Firefox, Opera..

Totusi, pentru a putea utiliza Chrome, este necesar sa accesati setarile browserului si, la categoria "Site settings - http://www.dacos.com.ro", sa selectati "Allow" la pozitia "Insecure content".

Intelegem insa tendinta momentului legata de securitatea transferului de date insa, in opinia noastra, informatiile legate de pretul biletelor, calatoriile copiilor, discountul acordat ori amplasarea statiilor publice ar trebui sa poata fi accesate liber, fara ajustari legate de utilizarea standardului https://. Este doar o opinie, astfel incat optiunile personale va apartin in totalitate. La randul nostru o sa migram integral continutul in zona https pentru a evita orice polemica inutila.

Va multumim pentru intelegere!

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:



webmaster@dacos.com.ro