DACOS logo

Mesaj critic de la DACOS

Pentru a avea acces la serviciile online un utilizator trebuie sa completeze corespunzator datele personale in DACOS Account

Va solicitam date cu caracter personal cu scopul inregistrarii si administrarii corecte a solicitarilor dumneavoastra. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date in conformitate cu rubricatia prezentata din DACOS Account va determina, incepand cu data de 15 ianuarie, imposibilitatea accesarii modulului de plati online pentru biletele de calatorie, abonamentele si cardurile emise de DACOS.

In acelasi timp, modulul de rezervari de locuri va avea o functionalitate limitata. Veti putea accesa numai informatiile publice despre DACOS si serviciile prestate de compania noastra. In concluzie, va rugam sa verificati datele introduse in DACOS Account, folosind modulul "Modificare cont" ce apare in partea dreapta a ecranului dupa ce folositi corespunzator datele cunoscute pentru "Login".

Va readucem aminte faptul ca informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Totodata, aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Serviciul clienti sau cu un e-mail la adresa:
webmaster@dacos.com.ro

informatii suplimentare

Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi datele de contact prezentate mai jos:

Ionela Apostol
(0720)551-908